Gjør Renoveringer Hjemme

Hjemoppussing kan være hyggelig når du gjør dem med noen du er glad i. Dette er en utmerket måte å oppnå et bestemt utseende for hjemmet ditt. Tenk på alle besparelsene du gjør ved å gjøre det selv. Følg tipsene som er presentert her for å planlegge prosjektet, sette sammen forsyninger og starte oppussingen.

Når det er på tide å gjøre om taket ditt, legg opp hvite fliser eller et annet lysfarget stoff. Lyse farger har en tendens til å reflektere solstrålene mens mørkere farger absorberer varmen og forårsaker høyere energiforbruk. Du kan spare mye penger på kjøle- og oppvarmingsregningene.

Hvis du har små hull i veggen din, kan du reparere dem ved hjelp av flekkpasta. Bare bruk limen for å fylle hullene og vent til den tørker. Limen kan ekspandere og sprekke, slik at du kan bruke litt mer pasta om nødvendig. Når du er tørr, skal du fjerne overflødig overflate til den tørkede pakken er i flukt med veggen. Mal deretter veggen hvilken farge du ønsker.

Når du bruker negler til å feste treflater, for eksempel de som er i dørkarmene, kan du prøve å forsterke dem med lim eller flytende negler. Ved å gjøre dette vil treet bli forsterket med et mye strammere bånd enn normalt og styrke kvaliteten på konstruksjonen din, som vil vare i mange år uten behov for konstante reparasjoner.

Når du bytter ut gulv, bør du tenke på hva slags fottrafikk som vil være i rommet. Steingulv og keramiske gulv er perfekte for områder med stor trafikk som foajeen og badet. Områder i hjemmet ditt som har lite trafikk, for eksempel personlige soverom, er bedre egnet for gulv som er mer attraktive, men vanskeligere å rengjøre.

Når du starter en kjøkkenrenovering, må du forsikre deg om at vannforsyningen er slått av. Mange overser dette viktige trinnet og oversvømmer hjemmene sine og ender opp med en enda høyere regning for å fikse flommen!

Hvis du pusser opp et lite rom, må du erstatte tepper med hardt gulv, som hardved, laminat eller fliser. Teppe i et lite rom vil overbelaste synsfeltet og få rommet til å føles enda mindre. Riktig tilrettelegging av gulvfliser eller planker kan omvendt få rommet til å føles større.

Hvis du har eldre takvifter i hjemmet ditt, er det enkelt å bytte ut bladene på viften. Dette er billigere enn å kjøpe en ny armatur. Hvis armaturene dine stemmer overens, kan du bare bytte settet intakt ved å bytte ut bladene. Nye takvifteblad kan gi rommet ditt et nettopp renovert utseende med minimal innsats og utgifter.

For å få dørene dine til å føles nye, bytt ut dørhåndtakene. Mens det å kjøpe en ny dør kan være ekstremt kostbart, er nye dørhåndtak tilgjengelig til en svært lav pris. En ren og ny dørhåndtak kan endre utseendet på hele døren. Prøv å plukke ut en dørhåndtak som komplimenterer husets stil.

Med disse tipsene og en kvalitetsplan er du nå klar til å starte et oppussingsprosjekt med tillit. Du vil oppdage at et godt planlagt prosjekt kan være veldig gøy å gjøre! Dere to kan stå tilbake og beundre håndverket ditt når som helst.